Samstag, 5. Mai 2018

Tyska intensivkurser i München för små grupper


Tyska intensivkurser iMünchen för små grupper.

Om du vill lära dig tyska i München eller så fort som möjligt vill ta din tyska till en högre nivå så finns vårt Intensive Course German för dig.





Vi erbjuder tyskakurser för A1- C2, Grammatik, ortografi, skrift och konversation. På vår kurs i München för små grupper kan du komma till skott och snabbt lära dig tyska. Vi utfärdar dig ett intyg vid kursens slut.





För detta ändamål annordnar vi även aktiviteter som utflykter, bio, festivalbesök m.m. där du får chans ytterligare att utveckla och förbättra din talade tyska.
Axioma Sprachakademie ligger i Türkenstraße, mitt i universitetskvarteret mellan Tekniska Universitetet (TU) och Ludwig-Maximilans-Universität (LMU). Georg-Elser-Platz med sina många kaféer och små butiker ger en känsla, som påminner om de parisiska Sorbonnes kvarter. Språkskolan är inrymd i en byggnad från 1880 med eleganta och bekväma rum som andas en särskild atmosfär. I närheten av språkskolan Axioma finner du många trevliga kaféer och barer som Cafe Zeitgeist, Pavesi, Old Simpl, Türkenhof, restaurang Schall und Rauch, Cafe Puck eller Tresznewski. Kanske har du redan hört talas om Münchens berömda ölträdgårdar, Biergarten, som utgör små oaser av rekreation.

München och dess omgivningar har så mycket att erbjuda vilket du kommer att kunna utforska under kursens gång. Det är inte för ingenting som München ibland kallas Italiens nordligaste stad. Det finns många badanläggningar i och omkring München, t.ex. Flaucher och Eisbach i centrum av staden. Där det även finns möjlighet till surfing. De många sjöarna i omgivningen, Chiemsee, Starnberger See, Ammer och Wörthsee för att nämna några, kan du nå snabbt och bekvämt med bil, cykel eller pendeltåg.

Varmt välkommen hit önskar Axioma Sprachenakademie!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen